WAKAME: HOIKISTU MERILEVÄN AVULLA

Wakame on japanilainen nimi syötävälle ruskealle kasville, jota kutsutaan myös merileväksi. Se ei sisällä juuri lainkaan kaloreita ja on samalla täynnä terveellisiä ravintoaineita. Nämä merestä tulevat ruskeat kasvit voivat myös auttaa sinua painonhallinnassa.

Wakame-merilevää on viljelty Japanissa ja Koreassa vuosisatojen ajan. Sillä on ainutlaatuinen maku ja rakenne, ja se sopii hyvin keittoihin ja salaatteihin.

Wakamen tieteellinen nimi on undaria pinnatifidaja se kuuluu ruskoleviin. Merilevistä on tehty useita mielenkiintoisia tutkimushavaintoja painonhallinnan suhteen.

MONIPUOLISESTI RAVINTOAINEITA

Esimerkiksi Marine Drugsin katsaus viittaa merilevässä esiintyvään korkeaan proteiinien, hiilihydraattien, kuidun, mineraalien ja monityydyttymättömien rasvahappojen pitoisuuteen.

Toinen Journal of Applied Phycologyn tutkimus viittaa useiden hyödyllisten ravintoaineiden esiintymiseen merilevässä.

Näitä ovat:

  • C-vitamiini
  • B-vitamiini
  • A-vitamiini
  • E-vitamiini
  • Rauta
  • Jodi

Lisäksi wakame sisältää runsaasti antioksidantteja ja voi suojata kehoa oksidatiiviselta stressiltä.

Tutkimukset osoittavat, että wakame-uute voi:

  • Auttaa painonhallinnassa
  • Edistää rasvojen aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​auttaa painonhallinnassa
  • Vähentää ruokahalua

Näiden vaikutusten saavuttamiseksi sinun on syötävä vähintään 15 mg wakamea.

Wakamen monet hyvät ominaisuudet ovat tehneet siitä suositun ainesosan monissa ravintolisissä. Ne ovat helpoin tapa saada riittävästi merilevää.

Esimerkiksi MetaBurn on ravintolisä, joka sisältää jopa 200 mg wakame-uutetta.

MERILEVÄÄ VATSALLE 

Erityisesti merilevän kuitu tekee wakamesta hyödyllisen painonhallinnan kannalta. Noin 23-64 prosenttia merilevän kuivapainosta koostuu kuidusta. Kuitu antaa hyvän kylläisyyden tunteen, mikä on etu, kun haluat laihtua. Lisäksi se sisältää vain vähän kaloreita.

Merilevä auttaa vähentämään ruokahalua ja voi siten estää sinua syömästä liikaa.

Eikä vähäisimpänä: suolistossa olevilla bakteereilla on tärkeä rooli ruoan hajottamisessa ja ruoansulatuksen normaalissa etenemisessä. Niimpä merilevän, jolla on korkea kuitupitoisuus, on osoitettu olevan ihanteellinen suolistolle.

Lisäämällä wakamea ruokavalioosi annat kehollesi myös paljon prebioottikuitua, mikä on tärkeää suoliston yleisen terveyden kannalta ja esimerkiksi ummetuksen välttämiseksi.

METABURN JA WAKAME

MetaBurn on ravintolisä, joka sisältää 200 mg wakame-uutetta ja 350 mg camellia sinensis-kasviuutetta. Kuten wakame, myös camellia sinensis voi auttaa painonhallinnassa, aineenvaihdunnassa ja ruokahalun vähentämisessä. Tuotteeseen on myös lisätty 50 mg chiliä ja runsaasti B-vitamiineja. B3, B6 ja B9 edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. B12 on tärkeää solujen uudistumiselle ja muistille. B7 (biotiini) edistää normaalia hiusten ja ihon terveyttä.

Kun käytät MetaBurnia, huomaat pian, että sinun on helpompaa syödä vähemmän ja laihtua.

metaburn boks

KOKEILE METABURNIA 60 PÄIVÄN AJAN

Ilmaiseksi – Maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.