5 VINKKIÄ MITEN PÄÄSET EROON KESÄKILOISTA

Laiskottelu ja lomailu tekevät epäilemättä jotain myös painolle. Tässä artikkelissa kerromme 5 hyvää vinkkiä siihen, miten voit laihtua loman jälkeen.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea syyllisyyttä, jos hemmottelit itseäsi ja nautit vierailuista sekä ravintoloissa että jäätelökioskeilla. Kesä oli kuuma ja loma varmasti ansaittu. Mutta jos aiot karistaa kilot ja päästä takaisin entisiin mittoihisi, voit seurata näitä vinkkejä alla.

Noudata tänä syksynä näitä 5 loman jälkeistä terveysvinkkiä kohti terveellisempää elämäntapaa.

1) KOKKAA KOTONA

Yritä jatkaa ruoanlaittoa kotona. Tämä antaa sinulle paremman yleiskuvan siitä, kuinka monta kaloria saat päivittäin. Lisäksi saat todennäköisesti vähemmän rasvaa, natriumia ja sokeria, joita on usein runsaasti ravintoloissa tarjoiltavissa ruoissa.

2) PIDÄ RUOKAPÄIVÄKIRJAA

Kirjoita ylös kaikki, mitä syöt. Ja kyllä, joka ikinen ateria. Tämä helpottaa ruokailutottumusten seuraamista ja kirjaamista. Se helpottaa myös uusien muutosten seuraamista. Koska usein on helppo ajatella, että syö vähemmän kuin mitä todellisuudessa syö. Ehkä huomaat, että sinulla on hieman ylimääräistä napostelua, jota et ollut ajatellut?

3) LIIKU JA PYSY AKTIIVISENA

Liikunta ja aktiivisuuden lisääminen eivät ole ainoita keinoja saavuttaa tavoitepaino, mutta ne auttavat ylläpitämään terveellistä elämäntapaa. Eikä vähiten siksi, että poltat kaloreita. Yritä liikkua säännöllisesti, ja yhdessä hyvän ruokavalion kanssa saat vakaan kurssin kohti sopivampaa painoa. Treenin ei tarvitse olla useita tunteja pitkä, aloita esimerkiksi korvaamalla hissi portailla.

4) JUO PALJON VETTÄ

Runsas veden juominen on helpoin tapa edistää painonpudotusta. Vesi muun muassa vähentää ruokahalua. Kuljeta vettä mukana, kun menet ulos ja yritä juoda vähintään 6-8 lasillista joka päivä, tai vielä enemmän, jos kuntoilet tai ulkona on kuuma.

5) VÄLTÄ PITKÄLLE PROSESSOITUJA ELINTARVIKKEITA

Voit hyötyä prosessoidun ruoan vähentämisestä. Tämä koskee useimpia tuotteita, jotka eivät enää ole samanlaisia kuin raaka-aineet, joista ne ovat peräisin. Ne ovat halpoja, helppokäyttöisiä ja houkuttelevia. Mutta tutkimukset osoittavat, että pitkälle jalostetut elintarvikkeet ovat kehollemme vaikeampia hyödyntää. Lisäksi jalostetut elintarvikkeet sisältävät usein runsaasti lisäaineita, jotta ne säilyvät pidempään, maistuvat paremmilta ja näyttävät houkuttelevilta. Sinun pitäisi kuitenkin välttää niiden syömistä.

HANKI APUA PÄÄSTÄKSESI EROON KESÄKILOISTA

Yllä olevien vinkkien lisäksi on myös lisäravinteita, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan sokerinhimoasi paremmin. Esimerkki tästä on MetaBurn. MetaBurn sisältää vihreää teetä, chiliä, wakame-uutetta ja kromia sekä tärkeitä B-vitamiineja. Wakame ylläpitää rasva-aineenvaihduntaa ja voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä puolestaan voi vaikuttaa makeanhimoon.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).