Tutkimukset

Metaburn sisältää ainesosia, joilla on todistettu vaikutus makeanhimoon ja jotka edistävät rasvanpolttoa.

MetaBurnista löytyy muun muassa uutetta wakamen ainesosasta, syötävästä merilevästä, jota on kasvatettu vuosisatojen ajan Japanissa ja Koreassa. Tämä merilevä auttaa helpottamaan laihdutusta, koska se vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan. Wakame voi myös auttaa vähentämään ruokahalua.

Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä puolestaan voi auttaa hillitsemään makeanhimoa. Kromi on tärkeää hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnassa ja muuntamisessa. Mitä enemmän hiilihydraatteja ja elintarvikkeita, joilla on korkea glykeeminen indeksi käytät, sitä enemmän kromia tarvitset.

Camellia sinensis ja painonhallinta

Camellia sinensis -kasvin lehdestä tehdyn teen on osoitettu auttavan painonhallinnassa ja lievittävän metabolista oireyhtymää.

Camellia sinensis stimuloi rasvan hajoamista ja auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa, mikä puolestaan auttaa sinua painon säätelyssä. Tutkimukset osoittavat, että vaikutus ilmenee, kun juot 115–270 mg teetä.

Tutkimus: Mechanisms of Body Weight Reduction and Metabolic Syndrome Alleviation by Tea

Metaburnista löydät myös 50 mg chiliuutetta. Eräässä tutkimuksessa tarkasteltiin chilipippureissa ja pippuriuutteissa olevien kapsaisiinien vaikutusta aineenvaihduntaan. Tutkimukseen osallistuneet söivät 2– 4 mg  kapsaisiinia 12 viikon ajan. Johtopäätös oli, että kapsaisiinideilla näytti olevan positiivinen vaikutus kehon rasvaan.

Tutkimus: Capsaicinoids supplementation decreases percent body fat and fat mass: adjustment using covariates in a post hoc analysis