Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kenelle MetaBurn sopii?

MetaBurn on luonnollinen ravintolisä niille, jotka haluavat pudottaa painoaan ja tehostaa aineenvaihduntaansa

Mitä MetaBurn sisältää?

Tuotekehittäjämme ovat yhdistäneet Metaburnissa neljä luonnollista ainesosaa chili, vihreä tee, wakame-uute ja kromi sekä monipuolisesti B-vitamiineja.

Kuinka minun tulee käyttää Metaburnia?

Suosittelemme, että otat kaksi kapselia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi. Tuote on tehokkaimmillaan, mikäli kapselit voi ottaa tyhjään vatsaan ennen aamiaista tai lounasta.

Voinko käyttää Metaburnia, jos olen allerginen jollekin ainesosalle?

Jos olet herkkä jollekin tuotteissamme olevalle aineosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat tuotteen käytön.

Mihin aikaan minun pitäisi ottaa Metaburn-kapselit?

Suosittelemme, että aloitat päiväsi kahdella kapselilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä. Tehokkaimmillaan tuote on otettuna aamulla tyhjään vatsaan tai esimerkiksi ennen lounasta.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata Metaburnia?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa Metaburnia kaupoista?

Emme myy tuotteitamme kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon kannettuna, edullisemmin ilman välikäsiä ja ilman pitkää varastointiaikaa.

Voinko käyttää Metaburnia, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme kääntymistä lääkärin puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä muuttuneen terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä

Onko Metaburnilla sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää.