Usein kysytyt kysymykset

Tähän olemme keränneet yleisimmät kysymykset, joita olemme saaneet asiakkailtamme, ja joihin olemme yrittäneet vastata parhaan kykymme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä MetaBurn sisältää?

Ravintosisältö vuorokausiannosta kohti (2 kapselia):

Vihreäteeuute350 mg
Wakame-uute200 mg
Chiliuute50 mg
B3-vitamiini16 mg (100*)
B5-vitamiini6 mg (100*)
B6-vitamiini2 mg (143*)
B2-vitamiini1,4 mg (100*)
B1-vitamiini1,1 mg (100*)
Kromi100 μg/mcg (250*)
Foolihappo400 μg/mcg (200*)
B12-Vitamiini4 μg/mcg (160*)
Biotiini120 μg/mcg (240*)
*% Päivittäisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat: 

Vihreäteeuute (camellia sinensis), wakame-uute (undaria pinnatifida), chiliuute (capsicum annuum), sakeutusaine (magnesiumsuolat rasvahapoista, piidioksidi), niasiini, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, kromipikolinaatti, foolihappo, syanokobalamiini ja D-biotiini.
Kasviperäinen kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kenelle MetaBurn sopii?

MetaBurn on luonnollinen ravintolisä painonhallintaan, jolla on dokumentoitu vaikutus aineenvaihduntaan, verensokeritasoihin ja ruokahaluun.

Kuinka minun tulee käyttää Metaburnia?

Suosittelemme, että otat kaksi kapselia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi. Tuote on tehokkaimmillaan, mikäli kapselit voi ottaa tyhjään vatsaan ennen aamiaista tai lounasta.

Voinko käyttää Metaburnia, jos olen allerginen jollekin ainesosalle?

Jos olet herkkä jollekin tuotteissamme olevalle aineosalle, suosittelemme, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat tuotteen käytön.

Mihin aikaan minun pitäisi ottaa Metaburn-kapselit?

Suosittelemme, että aloitat päiväsi kahdella kapselilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä. Tehokkaimmillaan tuote on otettuna aamulla tyhjään vatsaan tai esimerkiksi ennen lounasta.

Kuinka vanha minun täytyy olla, jotta voin tilata Metaburnia?

Kaikkien tuotteidemme tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja.

Voinko ostaa Metaburnia kaupoista?

Emme myy tuotteitamme kaupoissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että haluamme asiakkaidemme saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon kannettuna, edullisemmin ilman välikäsiä, ja ilman pitkää varastointiaikaa.

Voinko käyttää Metaburnia, jos käytän lääkkeitä?

Tuotteemme koostuvat yksinomaan luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Emme kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin, ja suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme kääntymistä lääkärin puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä muuttuneen terveydentilan vuoksi. Ole erityisen varovainen, jos käytät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä

Onko Metaburnilla sivuvaikutuksia?

Tuote sisältää vain luonnollisia aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää.