7 vinkkiä kevyempään vartaloon, numero 3 tulisi meidän kaikkien tehdä

Painonpudotuksen ei tarvitse tarkoittaa vettä ja riisiä ja tunteja kuntosalilla joka päivä. Tässä on listattuna 7 asiaa, jotka voit tehdä päästäksesi tavoitteisiisi.

1. Syö vähemmän kuin kulutat

Kyllä, se on klisee, mutta jos syöt vähemmän kuin kulutat, se on hyvä alku.

2. Pyöräile töihin

Yksi helpoimmista tavoista päästä kuntoon on tehdä harrastamisesta luonnollinen osa päivittäistä rutiiniasi.

Miksi istua kuntokeskuksen kuntopyörällä, kun voit ajaa pyörällä töihin?

Pyörän valitseminen auton sijasta tekee kehosta aktiivisen ja nivelet saavat liikuntaa. Ja loppujen lopuksi, kestääkö pyöräily todella paljon kauemmin kuin aamulla ruuhkaliikenteessä istuminen?

3. Mene nukkumaan aikaisemmin

Søvn trøtt - Vitamail
Varmista, että saat kahdeksan tuntia unta joka yö. Sitten tunnet itsesi virkeämmäksi, vähemmän nälkäiseksi ja pystyt selviytymään useammasta toiminnasta jokapäiväisessä elämässä.

Kunnon yöunesta tinkiminen on yksi yleisimmistä syistä, miksi laihtuminen ei suju toivotulla tavalla. Ilman unta olet väsynyt, uupunut ja stressaantunut eikä kehosi kykene toimimaan parhaimmillaan.

Mene nukkumaan ajoissa ja varmista, että saat kahdeksan tuntia unta joka yö. Sitten tunnet itsesi virkeämmäksi, vähemmän nälkäiseksi ja pystyt selviytymään useammasta toiminnasta jokapäiväisessä elämässä.

4. Seiso enemmän ja istu vähemmän

Onko sinulla mahdollisuus seistä tai kävellä töissä? Tee se! Yksi helpoimmista asioista, jotka voidaan tehdä kehon rasvanpolton lisäämiseksi, on olla kevyessä toiminnassa ja liikkeessä koko päivän.

Nykyään liian monet meistä viettävät suurimman osan työpäivästä istuen hiljaa, ja kun tulemme kotiin, heitämme itsemme sohvalle ja kytkemme television päälle.

Se ei ole iso muutos, ennen kuin huomaat muutoksen kehossa. Nouse ja seiso tunnin tai kaksi joka päivä, ja tunnet olosi nopeasti paremmaksi.

5. Treenaa järkevämmin

Monet ihmiset uskovat, että tuntien juokseminen juoksumatolla polttaa kaloreita tehokkaasti, mutta vaikka tämä voi tuottaa hyviä tuloksia, se ei ole ainoa tapa treenata tehokkaasti.

Harvalla meistä on aikaa ja mahdollisuus käyttää useita tunteja päivässä harjoitteluun. Silloin intervalliharjoittelu on hyvä ratkaisu. Suorita 10-20 minuutin harjoittelu kaksi tai kolme kertaa viikossa, ja näet merkittävän eron.

6. Vältä äärimmäisiä dieettejä

Ekstremdiett - Forbrenning - Vitamail
Äärimmäiset ruokavaliot voivat aiheuttaa kehon siirtymisen säästötilaan ja vähentää rasvan palamista.

Nykyään ruokavalioita ohjaavat trendit. Melkein joka viikko, uusi superruokavalio otetaan käyttöön mediassa, jotta voit tiputtaa 5 kiloa viikossa tai se antaa sinulle kehon, josta haaveilet vain kolmessa kuukaudessa. Paras tapa, kun näet näitä, on selata hitaasti seuraavalle sivulle.

Avain kevyempään vartaloon on syödä terveellistä ja monipuolista ruokaa. Syö pienempiä annoksia ja terveellisempiä aterioita ja lopeta äärimmäiset dieetit.

7. Ajattele pitkällä aikavälillä

Älä odota välittömiä tuloksia! Kehon aineenvaihdunnan ja rasvanpolton lisääminen, jotta voit laihtua terveellisellä ja asianmukaisella tavalla, vie aikaa. Todella hyvät tulokset ovat niitä, jotka voit tuntea kehossasi puolen vuoden kuluttua.

Tie kohti terveellistä vartaloa vaatii kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta, mutta se tuntuu entistä herkullisemmalta saavuttaessasi tavoitteesi.

MetaBurn

MetaBurn on luonnollinen ravintolisä, joka sisältää chiliä, vihreää teetä (camellia sinensis), kromia ja wakame-uutetta. 

MetaBurn sisältää 350 mg camellia sinensis -uutetta, joka voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä, sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon. 

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).