73-vuotiaana elämänsä kunnossa

73-vuotiaalla Hellyllä on takanaan pitkä ura yrittäjänä ja balettitanssijana, ja koko hänen elämänsä on ollut pysymistä hyvässä fyysisessä kunnossa. Hänen täytyi jatkuvasti kontrolloida painoaan.

Mutta myöhemmin hänen ikääntyessään kilot alkoivat asettua paikkoihin, joissa hänellä ei niitä aiemmin ollut.

-”Se alkoi siitä, että minulla oli ongelmia selkäni kanssa, enkä kyennyt enää harrastamaan liikuntaa ja olemaan yhtä aktiivinen kuin aikaisemmin. Sitten myös painoni alkoi nousta ensimmäistä kertaa elämässäni”, Helly kertoo.

Iän myötä painoa alkoi kertymään helpommin, ja lopulta Helly tajusi, että joitakin muutoksia oli tehtävä, jotta hän pääsisi takaisin ihannepainoonsa.

-”Törmäsin sosiaalisessa mediassa mainoksiin ravintolisästä nimeltä MetaBurn. Olin tietenkin aluksi skeptinen. Sitten ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävääkään, joten voisinhan kokeilla”, Helly sanoo.

Nopeaa laihtumista  

Jo 3-4 kuukauden kuluttua Helly huomasi, että hameet olivat löysempiä hänen vyötärönsä ympärillä ja että aiemmin hieman liian tiukat farkut melkein tippuivat hänen lanteiltaan ilman vyötä.

-”Pudotin 4-5 kiloa aika nopeasti”, tyytyväinen Helly sanoo. Muutaman kuukauden kuluttua hän huomasi, että makeahimo oli poistunut kokonaan ja että hänen ihonsa alkoi näyttämään paremmalta.

-”Aloin tuntea oloni paljon virkeämmäksi, ja itse asiassa minusta tuntui kuin ryntäisin täynnä energiaa kävelylle joka aamu. Sitten kilot alkoivat todella pudota pysyvästi, ja tänä päivänä olen saavuttanut ihanteellisen painoni. Olen siitä hyvin ylpeä”, hän hymyilee.

PITÄÄ HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Helly on nyt käyttänyt MetaBurnia yli kaksi vuotta ja on ehdottomasti sitä mieltä, että ravintolisä helpottaa kunnossa pysymistä:

– Mutta ei yksin. ”Kutsun sitä Pyhäksi Kolminaisuudeksi: MetaBurn, terveellinen ruokavalio ja liikunta! En koskaan luovu niistä! Kannattaa lisäksi ylläpitää sosiaalisia suhteita ja lähteä ulos kodista heti aamulla. Älä jää kotiin makaamaan”, suosittelee entinen balettitanssija.

Suosittelisiko hän MetaBurnia myös muille?

– ”Kyllä, kokeile rohkeasti! Voit voittaa paljon. Olin myös aluksi skeptinen, mutta huomasin pian, miten hyvin Metaburn toimii minulla”, Helly sanoo.

Hän on jälleen saanut painonsa täysin hallintaansa.
Nyt myös sinä voit kokeilla MetaBurnia ilmaiseksi – tilaa tuote alla olevalla lomakkeella!

MetaBurn sisältää kromia, joka auttaa hillitsemään makeanhimoa sekä vihreää teetä, chiliä ja wakame-uutetta. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa. Wakame-uute edistää rasva-aineenvaihduntaa, mikä puolestaan auttaa painonhallinnassa ja vähentää ruokahalua.