73-vuotiaana elämänsä kunnossa

73-vuotiaalla Hellyllä on takanaan pitkä ura yrittäjänä ja balettitanssijana, ja koko hänen elämänsä on ollut pysymistä hyvässä fyysisessä kunnossa. Hänen täytyi jatkuvasti kontrolloida painoaan.

Mutta myöhemmin hänen ikääntyessään kilot alkoivat kertyä paikkoihin, joissa hänellä ei niitä aiemmin ollut.

-”Se alkoi siitä, että minulla oli ongelmia selkäni kanssa, enkä kyennyt enää harrastamaan liikuntaa ja olemaan yhtä aktiivinen kuin aikaisemmin. Sitten myös painoni alkoi nousta ensimmäistä kertaa elämässäni”, Helly kertoo.

Iän myötä painoa alkoi kertymään helpommin, ja lopulta Helly tajusi, että joitakin muutoksia oli tehtävä, jotta hän pääsisi takaisin ihannepainoonsa.

-”Törmäsin sosiaalisessa mediassa mainoksiin ravintolisästä nimeltä MetaBurn. Olin tietenkin aluksi skeptinen. Sitten ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävääkään, joten voisinhan kokeilla”, Helly sanoo.

Paino alkoi putoamaan   

Jo toisen paketin kohdalla Helly huomasi, että hameet olivat löysempiä hänen vyötärönsä ympärillä ja että aiemmin hieman liian tiukat farkut melkein tippuivat hänen lanteiltaan ilman vyötä.

-”Paino alkoi putoamaan mukavasti”, tyytyväinen Helly sanoo. Muutaman kuukauden kuluttua hän huomasi, että makeahimo oli poistunut kokonaan ja että hänen ihonsa alkoi näyttämään paremmalta.

-”Aloin tuntea oloni paljon virkeämmäksi, ja itse asiassa minusta tuntui kuin ryntäisin täynnä energiaa kävelylle joka aamu. Sitten kilot alkoivat todella pudota pysyvästi, ja tänä päivänä olen saavuttanut ihanteellisen painoni. Olen siitä hyvin ylpeä”, hän hymyilee.

PITÄÄ HYVÄSSÄ KUNNOSSA

Helly on nyt käyttänyt MetaBurnia yli kaksi vuotta ja on ehdottomasti sitä mieltä, että ravintolisä helpottaa kunnossa pysymistä:

– Mutta ei yksin. ”Kutsun sitä Pyhäksi Kolminaisuudeksi: MetaBurn, terveellinen ruokavalio ja liikunta! En koskaan luovu niistä! Kannattaa lisäksi ylläpitää sosiaalisia suhteita ja lähteä ulos kodista heti aamulla. Älä jää kotiin makaamaan”, suosittelee entinen balettitanssija.

Suosittelisiko hän MetaBurnia myös muille?

– ”Kyllä, kokeile rohkeasti! Voit voittaa paljon. Olin myös aluksi skeptinen, mutta huomasin pian, miten hyvin Metaburn toimii minulla”, Helly sanoo.

Hän on jälleen saanut painonsa täysin hallintaansa.
Nyt myös sinä voit kokeilla MetaBurnia – tilaa tuote alla olevalla lomakkeella!

MetaBurn-ravintolisä sisältää optimaaliset ainesosat: 100 μg kromia, 350 mg vihreää teetä (camellia sinensis), 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame vaikuttaa rasvan aineenvaihduntaan ja voi auttaa vähentämään ruokahalua. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon. Lisäksi vitamiinit B3, B6 ja B9 edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.

*Huomaathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota eikä lääkityksiä. Ravintolisän vaikutus painoon ja ruokahaluun on aina yksilöllinen.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).