VATSARASVA POIS: ASKEL ASKELEELTA -OPAS

Jopa niillä, joilla on treenatut vatsalihakset ja sixpack, on vatsassaan jonkin verran rasvaa, mistä on hyötyä sisäelinten suojaamisessa ja kehon pitämisessä lämpimänä. Mutta jos tunnet vatsasi olevan liian löysä ja täynnä vatsamakkaroita, voit kokeilla saada vatsarasvaa pois tämän oppaan avulla!

Pienet määrät rasvaa ihon alla on sekä normaalia että tervettä. Elimiämme ympäröivä rasva muodostaa kuitenkin vaarallisimman rasvatyypin, johon liittyy riskejä kuten sydänkohtaus ja diabetes.

Ennen kuin luet lisää, on syytä mainita, että naiset tarvitsevat vatsarasvaa, jotta keho voi toimia optimaalisesti. Estrogeeni varastoituu rasvasoluihin, ja jos sinulla on liian vähän estrogeenia, voit joutua nopeasti hormonaaliseen epätasapainoon. Tämä voi vaikuttaa sekä kuukautisiin että aiheuttaa hedelmättömyyttä.

MIKÄ ON SOPIVA VYÖTÄRÖNYMPÄRYSMITTA?

Voit mitata vatsarasvaasi mittanauhalla vyötärösi ympäriltä. Jos saat mittaustulokseksi yli 102 cm (miehet) tai yli 88 cm (naiset), olet todennäköisesti taipuvainen ylipainoon ja siksi voi olla hyvä aika tarkastella rasvatilannettasi.

Du kan måle magen med et målbånd
Voit mitata vyötärönympäryksen helposti mittanauhalla.

Mutta ei ole niin yksinkertaista päästä eroon vatsarasvasta, vaikka tekisit 100 vatsalihasliikettä päivässä. Myös oikeanlainen ruokavalio on välttämätöntä litteän ja kiinteän vatsan saamiseksi.

Siksi on tärkeää, että olet motivoitunut oikealla tavalla pääsemään eroon ylimääräisistä kiloista vyötärön ympärillä. Sinun on muun muassa valmistauduttava syömään vähemmän nopeita hiilihydraatteja.

VÄHEMMÄN HIILIHYDRAATTEJA

Hiilihydraattien karsiminen on terveellinen ja tehokas tapa menettää rasvaa.

Useat tutkimukset viittaavat siihen, että vähentämällä hiilihydraattien määrää, vähennät myös ruokahaluasi. Tämä on hyvä yhdistelmä, kun haluat laihtua.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio johtaa keskimäärin 2-3 kertaa suurempaan painonpudotukseen kuin ruokavalio, jossa on vähän rasvaa ja paljon hiilihydraatteja. Rasva vähenee vatsan ja sisäelinten ympärillä.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio kerää lisäksi vähemmän vettä elimistöön, mikä vaikuttaa myös painoon ja auttaa estämään 2 tyypin diabetesta.

Pääset jo pitkälle, kun karsit pois puhdistetut hiilihydraatit, kuten sokerin, karkit ja valkoisen leivän.

Eksempel på mat som er lav på karbohydrater
Esimerkki aamiaislautasesta, jossa on vähän hiilihydraatteja: avokadoa, munia, salaattia, juustoa ja pekonia.

Voit ottaa tavoitteeksi vähentää hiilihydraattien määrän 50 grammaan per päivä. Sitten kehosi siirtyy niin kutsuttuun ketoosiin, tilaan, jossa se käyttää ensisijaisesti rasvaa energialähteenä, sekä vähentää ruokahalua.

JÄTÄ KARKIT JA LIMSAT

Runsas sokerin määrä voi aiheuttaa kilojen kertymistä vartaloon, myös vatsaan, ja useat tutkimukset osoittavat, että sokerilla voi olla haitallinen vaikutus terveyteen.

Sokeri koostuu 50% glukoosista ja 50% fruktoosista. Kun syöt paljon sokeria, maksa ylikuormittuu fruktoosista ja joutuu muuttamaan sen rasvaksi.

Monet uskovat, että tämä on merkittävin syy siihen, miksi sokeri on haitallista terveydelle: Suuret sokerimäärät lisäävät vatsarasvaa ja maksan rasvoittumista ja voivat johtaa insuliiniresistenssiin sekä erilaisiin aineenvaihduntaongelmiin.

Sokeria ei ole myöskään hyödyllistä nauttia nestemäisessä muodossa, kuten virvoitusjuomissa, mehuissa ja urheilujuomissa.

Tuoreet hedelmät taas sisältävät runsaasti kuitua, joka vaimentaa fruktoosin kielteisiä vaikutuksia kehoon. Mutta muista, että myös hedelmät sisältävät hiilihydraatteja ja kaloreita.

KUITUPITOINEN RUOKA

Runsaasti kuitua sisältävät ruoat voivat auttaa sinua laihtumaan.

Erityisesti (vesi)liukoiset kasvikuidut vaikuttavat painoosi. Nämä ovat kuituja, jotka sitovat vettä ja muodostavat paksun geelin, joka asettuu suolistoosi. Se varmistaa, että ruoansulatus kestää kauemmin, ja ravinteiden imeytyminen paranee.
Tuloksena on sopiva kylläisyydentunne ja vähentynyt ruokahalu.

Yhdessä tutkimuksessa havaittiin, että 14 grammaa kuitua päivässä vähensi kaloreiden saamista 10% ja liittyi 2 kilon painonpudotukseen 4 kuukauden aikana.

Siksi sinun kannattaa syödä paljon kuitua, jos haluat päästä eroon vatsarasvasta!

Saat runsaasti kuitua hedelmien ja vihreiden vihannesten kautta, mukaan lukien palkokasvit, jotka ovat hyviä kuidun lähteitä, samoin kuin jotkut viljat, kuten täysjyväkaura.

RUNSAASTI PROTEIINIA

Proteiini on erityisen hyvä vähentämään tarvetta syödä sokeria ja puhdistettuja hiilihydraatteja.

Tutkimukset osoittavat, että runsas proteiinien syöminen on yksi fiksuimmista asioista, joita voit tehdä laihtuaksesi.

Eräs tutkimus osoittaa, että proteiinien suuri saanti helpottaa vatsarasvasta eroon pääsemistä.

Sinun pitäisi pyrkiä syömään paljon munia, kalaa, palkokasveja, pähkinöitä, lihaa ja maitotuotteita.

Voit myös kokeilla kromia sisältäviä ravintolisiä makeanhimon hillitsemiseksi.

VÄLTÄ:

Valmisateriat: sisältävät yleensä paljon kaloreita, hiilihydraatteja, tyydyttyneitä rasvoja ja sokeria.
Alkoholi: seitsemän kaloria grammaa kohti ei ehkä kuulosta paljolta, mutta jos juot runsaasti alkoholia, kalorit varastoituvat nopeasti vatsarasvaksi.
Tulehdusta aiheuttavat elintarvikkeet: nämä ovat elintarvikkeita, jotka sisältävät paljon sokeria ja saavat kehon aloittamaan kaloreiden varastoimisen rasvana.
Kastikkeet ja dressingit: nämä sisältävät tarpeettoman runsaasti kaloreita. Etsi sen sijaan muita vaihtoehtoja, kuten yrttejä ja mausteita.

Rasvanpolttaminen on myös tärkeää, joten pyri liikkumaan säännöllisesti. Mutta ei ole välttämätöntä tehdä 100 vatsarutistusta joka päivä!

KUNTOHARJOITTELU

Vaikka vatsalihasliikkeet vahvistavat vatsa- ja ydinlihaksia, eivät nämä harjoitukset riitä vähentämään vatsarasvaa. On yksinkertaisesti mahdotonta polttaa kaloreita paikallisesti kehossa.

Sen sijaan kannattaa suosia korkean intensiteetin harjoittelua, mieluiten painoilla ja aerobisilla treeneillä, kuten juoksemalla ja uimalla. Näin poltat kaloreita paljon enemmän ja lisäät lihasmassaa: mikä puolestaan auttaa pääsemään eroon vatsarasvasta.

Trening utført med høy intensitet for å bli kvitt magefettet.
Korkean intensiteetin harjoittelu, kuten juokseminen ja uinti, on tehokasta vatsarasvan vähentämiseen.

KUINKA USEIN SINUN TÄYTYY TREENATA MENETTÄÄKSESI RASVAA?

Voit aloittaa pienillä 30 minuutin harjoituksilla kolme kertaa viikossa.

Mutta kun alat menettää vatsarasvaa, kehosi yrittää tehdä osansa energiavaraston säilyttämiseksi. Siksi sinun on jatkossa lisättävä harjoitusten intensiteettiä tai kestoa.

Avain litteään vatsaan on lisätä treeniä viikoittain. Et ehkä huomaa vaikutusta heti, mutta lopulta kyllä näet eron.

Liikunnalla on myös muita terveyshyötyjä vatsarasvan vähentämisen lisäksi. Se voi auttaa vähentämään tulehdusta ja antaa sinulle alhaisemman verensokerin.

STRESSITASO ALAS

Et ehkä ajattele sitä paljon, mutta stressi pyrkii asettumaan vyötärösi ympärille.

Tämä johtuu siitä, että stressi stimuloi kortisolia, ja kortisoli vapauttaa insuliinia, joka saa sinut tuntemaan itsesi nälkäiseksi, jolloin syöt helpommin enemmän kaloreita kuin mitä kehosi tarvitsee.

Ja lisäksi vielä pahempaa: kortisoli auttaa vapauttamaan myostatiinia, proteiinia, joka hajottaa lihaksia. Näin ollen koko aineenvaihduntasi vähenee liiallisen stressin myötä.

Joten pidä stressitasosi alhaalla. Ei vain terveytesi vuoksi, vaan myös rasvanpalamisen vuoksi.

Voit myös yrittää syödä hitaasti. Se saa sinut tuntemaan olosi kylläiseksi nopeammin.

NUKU VATSARASVA POIS

Useat tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden vähäisen unen ja painonnousun välillä.

Liian lyhyt uni vaikuttaa suoraan aineenvaihduntaan. Kun keho ei saa tarpeeksi lepoa, se säästää energiaa. Ja yhdessä sen kanssa, että makeanhimo lisääntyy, heikkenee tahdonvoima väsyneenä helposti ja tuloksena on rasvan varastoinnin lisääntyminen.

Lisäksi useat tutkimusjulkaisut osoittavat, että liikunta parantaa unta.

KONTROLLOI PAINOA METABURNILLA

Terveellisemmän syömisen ja useiden treenikertojen lisäksi voit kontrolloida painoasi Metaburn-ravintolisällä.

MetaBurn sisältää 350 mg camellia sinensis -uutetta, joka voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä, sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

Ota kaksi kapselia MetaBurnia joka päivä.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).