HYVÄN JOULUN RESEPTI PAINONHALLINTAAN

Joulu on vuoden kohokohta, joka sisältää useimmilla kuorrutettua kinkkua, graavattua lohta, perinteisiä joululaatikoita ja rapeita piparkakkuja. Pyhien aikana monet kokoontuvat runsaiden pöydänantimien ääreen, jossa ruoka on keskeisessä asemassa. Ei olekaan ihme, että lihomme yleensä joulun aikana.

Eikä se ole niin paha asia. Mutta sitten yhtäkkiä koittaakin tammikuu ja muutamat ylimääräiset kilot jouluherkuista tuntuvat raskaalta päästä eroon. Silloin saatat katua nauttimiasi joulukakkuja, konvehteja ja santsiannoksia joulupuuroa kiisselin kera.  

Siksi olemme keränneet tähän vinkkejä, miten voit nauttia joulusta glögin kera– ILMAN että sinun tarvitsee katua sitä uuden vuoden aikana.

1 KÄYTÄ KEHOA

Vaikka joulu on monelle rauhallinen loma, jota vietetään usein mahdollisimman paljon hyvässä tuolissa perheen ja ystävien kanssa, on hyvä muistaa pienet harjoitukset kotona. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat harjoitukset, kuten punnerrukset, kyykyt, lankutus ja istumaannousut auttavat kehoasi säilyttämään muotonsa.

2 EI PELKÄSTÄÄN JOULUOLUTTA

Kaikilla jouluruoilla on yksi yhteinen piirre: Ne ovat niin hyviä, että olet nopeasti ylensyönyt ja ähkyssä! Pieni vinkki tähän on juoda lasillinen tai pari vettä ennen perheen illallista – etkä sorru liikasyöntiin niin herkästi. Ja kestät kenties hieman enemmän jouluolutta 🙂

3 JUO KOHTUUDELLA

Ja jouluoluesta puheen ollen, alkoholissa on melko paljon kaloreita. Jos juot oluen ennen illallista, kaksi lasillista viiniä illallisella, brandyn jälkiruoaksi ja kaksi juomaa myöhemmin illalla, et ole vain poikkeuksellisen hyvällä tuulella: saat yhteensä 1002 kaloria! Voit saada päänsärkyä vähemmästäkin.

4 ULOS JOULUNA

Älä pelkästään vietä joulua sisällä istuen ja suklaapukkeja, vihreitä kuulia ja torttuja ahmien, vaan lähde ulos raikkaaseen talvi-ilmaan: se vapauttaa endorfiineja ja polttaa kaloreita. Vie perheesi, ystäväsi tai lemmikkisi kävelylle tai pyydä joku mukaan hiihtokierrokselle. Silloin piparit ja muut maistuvat paljon paremmilta jälkeenpäin.

5 ÄLÄ KÄÄNNÄ KELLOA PÄÄLAELLEEN

Vaikka on joulu ja usein melko rento ja miellyttävä ilmapiiri, on suositeltavaa säilyttää vuorokausirytmi jossain määrin. Yritä saada 7-8 tuntia unta joka yö – useat tutkimukset osoittavat yhteyden unen puutteen ja painonnousun välillä. Joten nuku hyvällä omallatunnolla.

6 SYÖ HIEMAN HITAAMMIN

Vaikka olisit odottanut jouluruokaa melkein vuoden, on hyvä syödä hitaasti. Japanin Kyushun yliopiston tutkimus osoittaa, että ihmisillä, jotka pureskelevat hitaasti, on parempi ruoansulatus ja nopeampi kylläisyyden tunne – heillä oli keskimäärin kapeampi vyötärö ja alempi painoindeksi.

7 SYÖ HIEMAN VÄHEMMÄN MAKEISIA

Voi olla vaikea vastustaa kiusausta, kun herkut täyttävät koko talon, mutta on olemassa lisäravinteita, jotka voivat auttaa hillitsemään makeanhimoa, kuten MetaBurn: Voit silti nauttia jouluherkuista, lempi makeisistasi ja joulujuomista – mutta syöt vain vähän vähemmän!

MetaBurn sisältää 350 mg camellia sinensis-uutetta, joka voi auttaa painonhallinnassa, rasvan polttamisessa ja ruokahalun vähentämisessä, sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua.
Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

Kun käytät MetaBurnia, voit huomata, että sinun voi olla helpompaa syödä vähemmän – vaikka olisikin joulu! Ja silloin sinun ei ehkä tarvitse katua myöhemmin sitä, että syöminen riistäytyi käsistä.

Hyvää joulua!

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).