JATKUVA LAIHDUTTAMINEN JA LIHOMINEN -NÄIN onnistut lopulta!

Jopa kuusi kymmenestä suomalaisesta laihduttaa vähän väliä, ja suurin osa meistä epäonnistuu. Mutta tiesitkö, että retkahdusten hyväksyminen ja käsitteleminen on avain elämäntapamuutokseen.

Ratkaisu terveelliseen, pitkäaikaiseen ja vakaampaan elämäntapamuutokseen löytyy valmistautumalla henkisesti sekä vastoinkäymisiin että epäonnistumiseen. Tämä vähentää niiden uusiutumisen riskiä.

Terveellinen elämä ei tarkoita vain porkkanoiden ja persiljan syömistä sekä kymmenien kilometrien juoksulenkkiä päivittäin. Elämä pitää sisällään myös viinilasillisia, muutamia kakkupaloja tai kokonaisen lauantaipäivän sohvalla maaten, sipsikulho kainalossa leffoja seuraillen.

Olemme kaikki kuitenkin vain ihmisiä.

Mutta kun olemme sortuneet kiusaukseen, huono omatuntomme kolkuttaa. Se on tunne epäonnistumisesta. Jälleen kerran.
Ja näin matka koko laihtumisprosessissa luovuttamiseen muodostuu monille kohtuullisen lyhyeksi. He palaavat vanhoihin tapoihinsa tuumien: ”Näin kävi taas”. ”En kai kykene parempaan.”

Lue myös: 8 SYYTÄ MIKSI DIEETTI USEIN EPÄONNISTUU

MUTTA OLE SENTÄÄN EDES HIUKAN REALISTINEN

Voitko todella elää ilman suklaata loppuelämäsi? Tai luopua täysin alkoholista? Haluatko todellakin treenata joka ikinen päivä hamaan tulevaisuuteen? Vain koska haluat pysyä hoikkana ja hyvin treenattuna, onnistuttuasi saavuttamaan kauan kaipaamasi hoikkuuden.

Haluatko elää elämää, jossa sinun on aina laskettava kaloreita?

Lue myös: Kuinka monta kaloria tarvitset

Kun petämme itseämme käsi syvällä karkkikulhossa, tunne siitä ettemme hallitse terveellisiä elämäntapoja, voi olla ylivoimainen. Kaikki muu, minkä olemme onnistuneet saavuttamaan, unohtuu. Ajattelemme vain retkahdustamme.
Mutta jos sen sijaan onnistut keskittymään kaikkeen siihen, mikä todella on ollut positiivista ja ajattelet, että ”tehty mikä tehty”, on sinulla ainutlaatuinen tilaisuus palata saman tien pitkän tähtäimen suunnitelmaasi.

Elämässä on annettava tilaa keskeneräisyydelle ja epätäydellisyydelle.

KUINKA MONTA KALORIA TARVITSEN?

SINUN PITÄÄ KERÄTÄ KOKEMUKSIA

Kun retkahdat tai epäonnistut tavoitteesi saavuttamisessa, saat todella arvokkaan kokemuksen: Voit luoda henkisen tietokannan harmistumisista ja virheistä pohtien, miten jatkat siitä eteenpäin.

Sen sijaan, että ajattelisit ettei se onnistunut tälläkään kertaa, voit kääntää epäonnistumisen ajatukseen: ”Tämä on tapahtunut aiemminkin ja osaan korjata sen”. Tämä ei ole maailmanloppu, vaan luonnollinen prosessi matkalla tavoitteeseen. Annan edelleen 100 % tähän.

Sillä sinun täytyy odottaa vastoinkäymisten tulevan. Aina. Ja nyt tiedät myös, kuinka pääset nopeasti takaisin hevosen selkään. Kaikki on kiinni korvien välistä.

Sinun täytyy miettiä, miten haluat elää pitkällä aikavälillä. Eihän kukaan halua elää askeettista elämää munkkina, irrotettuna kaikista maailman iloista, lukittuna hoikkaan ja kiinteään vartaloon?

Älä ole liian tiukka itsellesi! Saat kyllä, mitä haluat, mutta älä esitä niin kovia vaatimuksia, jotka olet tuomittu menettämään.

Lue myös: Monilla on nyt hyviä kokemuksia MetaBurnista

Taputuksia olalle, ei kasvoille!

Kun teet useita muutoksia elämäntyyliisi, sinun on välttämätöntä ponnistella jonkin verran ja suunniteltava kuinka toteutat muutokset. Ja tässä huonolla omallatunnolla, katumuksella, häpeällä tai ajatuksella, että ”en hallitse tätä”, ei ole paikkaa.

Nämä ajatukset tuhoavat voiman, jota tarvitset suunnitelman toteuttamiseen. Ne eivät ole rakentavia tai hyödyllisiä. Tai välttämättömiä.

Ota pieni askel kerrallaan, anna itsellesi kehuja siitä, mitä pystyt tekemään! Ajattele kauas eteenpäin. Hyväksy virheet tänään ja ymmärrä, että huomenna sinun pitäisi mieluummin toistaa positiiviset toimet, joiden tiedät olevan hyväksi sinulle ja kehollesi.

Varautuminen virheisiin ja takapakkiin auttaa välttämään täydellisen hajoamisen ja masennuksen.

Lue myös: Miten laihtua ilman liikuntaa?

Milloin selkäranka katkeaa?

On hyvä tehdä henkinen tiekartta siitä, mitkä tilanteet ovat sinulle empiirisesti haastavia. Missä tilanteissa se tapahtuu? Näin voit hallita niitä ja osaat ratkaista ne.

Se itsessään antaa lisääntyneen hallinnan tunteen ja positiivisen vahvistuksen.

Esimerkiksi, jos tiedät, että illallinen ystävien kanssa lähtee herkästi käsistä ja sisältää vaikka 12 olutta, snapseja ja suklaakakkua jälkiruokana, on parasta tehdä suunnitelma juhlia ja erityistilanteita varten.

Kuinka tärkeitä nuo oluet ovat jälkiruokaan nähden? Kuinka monta annosta illallisella on ok?

Mutta kuten olemme nyt maininneet: Älä ole liian ankara itsellesi. Sinun on myös elettävä hyvää elämää. Ehkä ilta kavereiden kanssa sisältää vain yhden muutoksen kerrallaan.

MILLOIN VAHINKO ON ENSIMMÄISEN KERRAN TAPAHTUNUT?

Olemme kaikki erilaisia, erilaisilla tottumuksilla ja sietokyvyllä haastavissa tilanteissa. Siksi sinun on itse tiedettävä kriittinen tasosi, jotta voit käsitellä sitä rakentavasti.

Joten, kun suunnitelma on laadittu riskitilanteita varten, seuraava askel on työskennellä vahinkojen minimoimiseksi. Kuinka minimoida takapakkeja? Parasta on aina välttää niitä. Mutta toinen hyvä työkalu on yrittää tehdä jotain aivan erilaista, kun tilanne syntyy, jälleen kerran.

Mutta mikä tärkeintä: Tottumusten muuttaminen vie aikaa. Erityisesti tavat, joita tarvitsemme painonpudotuksen onnistumiseen. Älä ole järkyttynyt tai yllättynyt, jos asiat eivät aina suju suunnitellusti.

Sen sijaan suuntaa ajatuksesi hyviin asioihin elämässä. Säädä kurssia hieman ja mieti uudelleen, pitäisikö vaatimuksiasi ehkä alentaa.

Ja katso aina eteenpäin ja ajattele pitkällä aikavälillä.
Loppujen lopuksi sinäkin olet vain ihminen.

Joskus tarvitsemme myös vähän ylimääräistä apua. MetaBurn-ravintolisä voi tehostaa rasvanpolttoa ja hillitä ruokahalua. Voit halutessasi kokeilla Metaburnia nyt tarjoushintaan:

*Metaburn sisältää 100 μg kromia, 350 mg vihreää teetä (camellia sinensis), 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Camellia sinensis voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).