MIKÄ ON KILOKALORI?

Suurimmalla osalla meistä on ollut kerran tai useamminkin halu pudottaa painoa muutama kilo ja monet meistä tietävät tämän asettamat haasteet. Uusia superdieettejä aloitetaan jatkuvasti, jotta pääsisimme elämämme parhaaseen kuntoon, ja markkinat täyttyvät ravintolisistä, joilla on erilaiset vaikutukset aineenvaihduntaan ja rasvan palamiseen.

Kaikkein suurin haaste on erottaa joukosta toimivat menetelmät ja tuotteet, mikä on usein helpommin sanottu kuin tehty.

Toisaalta painonpudotus on teoriassa suhteellisen helppo laskelma – sinun tulisi yksinkertaisesti vain polttaa ja kuluttaa enemmän kaloreita (kcal) kuin saat.

Ruoasta ja juomasta energiaan ja lämpöön

Ruokavalioiden ja asiantuntijaneuvojen avulla olemme oppineet laskemaan kaloreita ja useimmilla meistä on hyvä käsitys kehon kulutuksesta.

Mitä kalorit ovat?

Kalorit (cal) on mittayksikkö energiaa, ja yksinkertaisesti selitettynä, yksi kalorimäärä vastaa lämmön määrää, joka tarvitaan lämmittämään yksi gramma vettä yhden asteen verran välillä 14,5 ° C – 15,5 ° C.

Ihmiskehossa on useita jatkuvia prosesseja, jotka muuttavat kaiken saamamme ruoan ja juoman energiaksi.

Nämä prosessit polttavat kaloreita rasvan, hiilihydraattien, proteiinin ja alkoholin muodossa kehon toimintojen ylläpitämiseksi – sydämen sykkeestä ja hengityksestä aina vaurioituneiden solujen kasvuun ja korjaamiseen asti.

Pääosa tästä energiantuotannosta on lämpöä. Koska kalorit ovat liian pieniä yksiköitä kehon kulutuksen mittaamiseksi, käytetään sen sijaan kilokalorien (kcal) mittayksikköä ruuan ja juoman energiasisällön esittämiseen.

Suuremmat lihakset = suurempi rasvanpoltto

Keho polttaa tietyn määrän kaloreita joka päivä, vain kehomme toiminnan ylläpitämiseksi. Keskimääräisen naisen kohdalla tämä vastaa noin 1350 kcal päivässä, kun taas keskimääräisen miehen päivittäinen kulutus levossa on noin 1650 kcal.

Kun olemme liikkeessä, lihakset käyttävät enemmän energiaa voiman tuottamiseen, ja siksi ne lähettävät enemmän lämpöä. Mitä enemmän sinulla on lihasmassaa sitä enemmän poltat kaloreita – sekä liikkuessasi että levätessäsi.

Ruokavalion lisäksi lihasmassa on yksi tärkeimmistä tekijöistä rasvanpoltossa. Koska miehillä on yleensä suurempi lihasmassa kuin naisilla, he myös polttavat luonnollisesti enemmän kaloreita.

MetaBurn

MetaBurn sisältää tasapainoisen yhdistelmän vihreäteeuutetta, wakame-uutetta, chiliuutetta, B3-vitamiinia, B5-vitamiinia, B6-vitamiinia, B2-vitamiinia, B1-vitamiinia, foolihappoa, B12-vitamiinia, biotiinia sekä välttämätöntä mineraalia kromia.

MetaBurn sisältää 350 mg camellia sinensis -uutetta, joka voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä, sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).