MINNA ON TESTANNUT METABURNIA VUODEN

Minna on aina ollut ns. ikuinen laihduttaja. Hän söi puoli kiloa makeisia päivässä, sairasti 2 tyypin diabetesta ja painoi 116 kiloa.

Mutta se oli reilu vuosi sitten.

MAKEANHIMO OLI LOPUTONTA

Minna (47) on kamppaillut painon ja valtavan makeanhimon kanssa niin kauan kuin hän muistaa.

– Pahimmassa tapauksessa söin 500 grammaa karkkia joka päivä, ja sillä oli suuria seurauksia hyvinvoinnilleni, hän sanoo suoraan. Vuosien varrella hän sairastui 2 tyypin diabetekseen ja joutui ottamaan lääkityksen siihen. Paino nousi yhä korkeammalle, ja eräänä päivänä hän tajusi, että hänen oli ryhdyttävä toimiin muuttaakseen elämäntapaansa.

– Aloin etsimään verkosta tuotteita, jotka voisivat auttaa vähentämään ruokahalua ja makeanhimoa, Minna kertoo. Ja sattumalta hän löysi ravintolisän nimeltä Metaburn.

– Tuotteesta oli niin paljon hyviä arvosteluja, että päätin kokeilla sitä itse.

VÄHEMMÄN RUOKAHALUA JA KARKKIA

Ei kestänyt kauan, kun Minna huomasi muutoksia kehossaan:

– Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli ruokahalun väheneminen. Minulla ei yksinkertaisesti ollut nälkä, Minna sanoo. Myös makeisten himo väheni voimakkaasti, ja nykyään hän syö korkeintaan ehkä 100 grammaa karkkia viikossa.

 – Tämä johti siihen, että paino alkoi laskea alaspäin, ja jo ensimmäisen paketin jälkeen painoin muutaman kilon vähemmän ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, sanoo Minna.

Ja tämä oli myönteinen suuntaus, joka vain jatkui, ja se antoi Minnalle energiaa ja itseluottamusta aloittaa kuntosalilla käyminen neljä kertaa viikossa ja lenkkeillä säännöllisesti innokkaan tiibetinspanielin kanssa.

ERILAINEN ELÄMÄ KEVYEMPÄNÄ

– Nyt elän täysin erilaista elämää. Voin sanoa, että olen saanut elämäni takaisin, Minna iloitsee. Hänellä on enemmän energiaa ja hän on koukussa kuntosaliharjoitteluun. Vaatteet istuvat päällä aivan eri tavalla ja hänen kollegansa tuskin uskovat silmiään hänen valtavasta muutoksestaan.

Mutta hänen painonpudotusmatkansa ei ole vielä ohi, vaan hän on päättänyt jatkaa Metaburnin kanssa, jotta hän voi laihtua vielä lisää. Minna onkin hyvää vauhtia matkalla kohti ihannepainoaan ja haluaa sanoa jotain myös muille vastaavassa tilanteessa oleville:

– Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille painonsa kanssa kamppaileville ja todella ylipainoisille, koska Metaburn vähentää mielestäni sekä ruokahalua että makeanhimoa, mistä oli minulle suuri apu.

Taisteletko sinäkin makeanhimon tai suuren ruokahalun kanssa? Silloin voit kokeilla Metaburnin vaikutusta ja tilata oman 2 kuukauden kokeilupaketin tarjoushinnalla alla olevasta tilauslomakkeesta.

*Metaburn sisältää 100 μg kromia, 350 mg vihreää teetä (camellia sinensis), 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Camellia sinensis voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

*Huomaathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota eikä lääkityksiä. Ravintolisän vaikutus painoon ja ruokahaluun on aina yksilöllinen.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).