MINNA ON TESTANNUT METABURNIA VUODEN

Minna on aina ollut ns. ikuinen laihduttaja. Hän söi puoli kiloa makeisia päivässä, sairasti 2 tyypin diabetesta ja painoi 116 kiloa.

Mutta se oli reilu vuosi sitten.

MAKEANHIMO OLI LOPUTONTA

Minna (47) on kamppaillut painon ja valtavan makeanhimon kanssa niin kauan kuin hän muistaa.

– Pahimmassa tapauksessa söin 500 grammaa karkkia joka päivä, ja sillä oli suuria seurauksia terveydelleni, hän sanoo suoraan. Vuosien varrella hän sairastui 2 tyypin diabetekseen ja joutui ottamaan lääkityksen siihen. Paino nousi yhä korkeammalle, ja eräänä päivänä hän tajusi, että hänen oli ryhdyttävä toimiin muuttaakseen elämäntapaansa.

– Aloin etsimään verkosta tuotteita, jotka voisivat auttaa vähentämään ruokahalua ja makeanhimoa, Minna kertoo. Ja sattumalta hän löysi ravintolisän nimeltä Metaburn.

– Tuotteesta oli niin paljon hyviä arvosteluja, että päätin kokeilla sitä itse.

NOPEA MUUTOS

Jo lyhyen ajan kuluttua Minna huomasi muutoksia kehossaan:

– Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli ruokahalun väheneminen. Minulla ei yksinkertaisesti ollut nälkä, Minna sanoo. Myös makeisten himo väheni voimakkaasti, ja nykyään hän syö korkeintaan ehkä 100 grammaa karkkia viikossa.

 – Tämä johti siihen, että paino alkoi laskea alaspäin, ja jo ensimmäisen kuukauden jälkeen painoin muutaman kilon vähemmän ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, sanoo Minna.

Ja tämä oli myönteinen suuntaus, joka vain jatkui, ja se antoi Minnalle energiaa ja itseluottamusta aloittaa kuntosalilla käyminen neljä kertaa viikossa ja lenkkeillä säännöllisesti innokkaan tiibetinspanielin kanssa.

ERILAINEN ELÄMÄ LÄHES 30 KG KEVYEMPÄNÄ

– Nyt elän täysin erilaista elämää. Voin sanoa, että olen saanut elämäni takaisin, Minna iloitsee. Hänellä on enemmän energiaa ja hän on koukussa kuntosaliharjoitteluun. Hän on siirtynyt koosta 52 vaatekokoon 44, ja hänen kollegansa tuskin uskovat silmiään hänen valtavasta muutoksestaan.

– Nykyään en enää tarvitse diabeteslääkitystä, ja minun ei tarvinnut mennä laihdutusleikkaukseen saavuttaakseni tavoitepainoni, Minna kertoo helpottuneena, ja odottelee pääsyä vatsanahankiristysleikkaukseen merkittävän laihtumisensa jälkeen.

Mutta hänen painonpudotusmatkansa ei ole vielä ohi, vaan hän on päättänyt jatkaa Metaburnin kanssa laihduttaakseen vielä muutaman kilon.

– Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille painonsa kanssa kamppaileville ja todella ylipainoisille, koska Metaburn vähentää sekä ruokahalua että makeanhimoa, mistä oli minulle suuri apu.

Taisteletko sinäkin makeanhimon tai suuren ruokahalun kanssa? Silloin voit kokeilla Metaburnin vaikutusta ja tilata oman 2 kuukauden kokeilupaketin ilmaiseksi* alla olevasta tilauslomakkeesta.

metaburn boks

KOKEILE METABURNIA 60 PÄIVÄN AJAN

Ilmaiseksi – Maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.