MITEN LAIHTUA JUOMALLA VETTÄ

Lämpötila oli kesällä 30 astetta useissa paikoissa Suomessa – ja toivottavasti joit silloin tarpeeksi vettä.

Mutta tiesitkö, että tutkimusten mukaan voit myös polttaa enemmän kaloreita juomalla vettä?

Tunnetussa Pubmedissa julkaistu tutkimus ”Veden aiheuttama termogeneesi” osoittaa, että voit lisätä lepoaineenvaihduntaa 24-30% jo 10 minuutin kuluttua veden juomisesta. Tämä aineenvaihdunnan tehostuminen kestää vähintään 60 minuuttia.

Jos vältät samanaikaisesti makeisia ja muita turhia välipaloja, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kesän jälkeen ihannemittoihisi.

VÄHENTÄÄ RUOKAHALUA

Jos pidät huolta siitä, että juot vettä ennen ateriaa ja sen aikana, vesi voi auttaa vähentämään ruokahaluasi – mikä johtaa painonpudotukseen.

Vesi ottaa paikan, jossa ruoka voisi olla ja saat kylläisyydentunteen helpommin. Tutkimukset osoittavat, että jos juot säännöllisesti vettä ennen jokaista ateriaa, voit laihtua 2 kiloa jo 12 viikon aikana.

KUINKA PALJON VETTÄ?

Et itseasiassa tarvitse kuin hieman lisää vettä huomataksesi lisääntyneen lepoaineenvaihdunnan vaikutuksen. Juomalla 0,5 litraa vettä voit lisätä aineenvaihduntaasi 23 kalorin edestä. Lyhyesti sanottuna tämä vastaa 17 000 kaloria – tai 4,4 kiloa rasvaa vuodessa.

Vesi kannattaa nauttia kylmänä. Kun juot kylmää vettä, kehosi polttaa ylimääräisiä kaloreita veden lämmittämiseksi kehon lämpötilaan.

ERILAISET TULOKSET

Kaikki tutkimukset eivät osoita, että veden juominen ennen ateriaa pudottaa painoa. Vesivaikutus toimii hyvin niillä, jotka korvaavat vedellä muita juomia tai niillä, jotka eivät ole aiemmin juoneet vettä ennen ateriaa, koska vedessä on nolla kaloria.

LIIKAA VETTÄ?

Suuret vesimäärät voivat olla terveydelle jopa haitallisia. Mutta lasillinen vettä ennen jokaista ateriaa voi auttaa sinua matkalla tavoitepainoosi. Ja joissakin tapauksissa keho tarvitsee enemmän vettä, kuten silloin, kun ulkona on kuuma tai liikut paljon. Muista myös, että kovassa treenissä keho tarvitsee veden lisäksi elektrolyyttejä kuten suoloja.

SAAVUTA TAVOITEPAINOSI ENTISTÄ NOPEAMMIN

Vedenjuonnin lisäksi voit saada apua painonpudotukseen ravintolisästä, kuten MetaBurn. MetaBurn sisältää kromia, joka voi auttaa hillitsemään makeanhimoa ja ruokahalua, sekä vihreää teetä, chiliä ja wakame-uutetta. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.

Muista ottaa MetaBurn-kapselit joka päivä varmistaaksesi, että saavutat unelmapainosi!

metaburn boks

KOKEILE METABURNIA 60 PÄIVÄN AJAN

Ilmaiseksi – Maksat vain postikulut 7,90

Kirjoita puhelinnumerosi

Sinut ohjataan tilauslomakkeeseen, joka on esitäytetty puhelinnumeroosi liittyvillä tiedoilla. Et tilaa vielä mitään.