Näistä syistä laihdutus kannattaa aloittaa nyt

Kesä on itse asiassa parasta aikaa pudottaa painoa. Tässä on 5 syytä, miksi on helpompaa laihtua kesällä kuin talvella. 

Massachusettsin yliopiston lääketieteellisen koulun ja Georgian yliopiston tutkimusten mukaan syömme kesällä vähemmän kaloreita verrattuna syksyyn ja talveen.

Jopa 200 kaloria vähemmän päivässä.

Siksi, jos tavoitteenasi on laihtua, kannattaa harkita sen aloittamista heti. Se on yksinkertaisesti paljon helpompaa kuin laihdutus talvella.

Miksi laihtuminen on nyt helpompaa?

On monia syitä, miksi laihdutusprojekti kannattaa ajoittaa kesäkuukausiin.

Kesän helteistä johtuen kehosi joutuu tekemään ylimääräistä työtä pysyäkseen viileänä. Aineenvaihduntasi kiihtyy, ja tämä tekee ruuasta helpommin sulavan. Hikirauhaset ovat myös aktiivisempia kesällä.

Meillä on taipumus olla valoisampia, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja syödä enemmän tuoretta ruokaa kesällä kun taas talvisin sorrumme helposti lohturuokaan.

Tässä on 5 hyvää syytä laihtua NYT:

1. Kuuma sää vaikuttaa nälän tunteeseen

Useat tutkimukset osoittavat, että ruokahalu heikkenee kuumalla säällä pääasiassa siksi, että keho yrittää pysyä viileänä. Kuumuus saa kehon työskentelemään kovemmin. Tämä vähentää ruokahalua.

Vuonna 2013 tehty tutkimus osoitti, että osallistujat, jotka söivät lämpimässä ympäristössä (30 asteessa) harjoituksen jälkeen, söivät vähemmän kuin ne, jotka söivät viileässä ympäristössä (10 asteessa).

Lämmin sää vaikuttaa siis ruokahaluumme, myös kovankin treenin jälkeen.

Ja tämähän on hyvä uutinen meille, jotka syömme enemmän kuin tarvitsisimme.

venner varmt slanking
Tutkimukset osoittavat, että syömme vähemmän kuumina kesäpäivinä.

2. Hedelmätiskillä on runsaasti sesongin tuotteita

 Touko-lokakuussa suomalaiset kausituotteet ilmestyvät valikoimiin ja juuri nyt hyllyt ovat pullollaan tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

Näillä hedelmillä ja vihanneksilla on nyt sesonkiaika:

Kesäkuu: Varhaisperunat, raparperi, korvasieni, avomaankurkku, herneet, pihvi-, luumu- ja kirsikkatomaatit, kevätsipuli, purjo, tankoparsa, babypinaatti, broccolini, keräsalaatti, jäävuorisalaatti, kiinankaali, nauris, retiisi, rucola, kesäkaali

Heinäkuu: Mansikat, kirsikat, varhaisperunat- ja porkkanat, avomaankurkku, hilla, herkkutatti, voitatti, kanttarelli, herneet, kerä-, kiinan- ja kukkakaali, lehtiselleri, babypinaatti, kukkakaali, broccolini, porkkana, jäävuorisalaatti, nauris, retiisi, rucola, tomaatti, kevätsipuli

3. Grillaa terveellisesti

Grillaus on muutakin kuin hampurilaisia ​​ja makkaroita. Sytytä grilli ja herkuttele kananrinnalla tai muulla vähärasvaisella lihalla. Grillissä on parasta se, että rasva valuu pois ja grillaus antaa ruoalle erityisen hyvän maun.

Pilko reilu annos kasviksia folioon, heitä ne grilliin ja voilà – voit nauttia ihanasta ja terveellisestä illallisesta!

4. Hauskat ulkoiluaktiviteetit

Meillä on tapana viihtyä paljon enemmän ulkona kesäkuukausina. Se helpottaa ylimääräisten kalorien polttamista.

Ulkona on lämmintä ja ihanaa, joten miksi et kaivaisi pyörääsi varastosta tai lähtisi pidemmälle kävelylle. Kaikenlaiset aktiviteetit ovat hyväksi, myös ruohonleikkaus, rikkaruohojen kitkeminen tai auton peseminen.

5. Juot enemmän vettä

On luonnollista, että juomme enemmän vettä kesällä. Ota tavaksesi juoda lasillinen vettä ennen ateriaa, niin tulet kylläiseksi nopeammin. Pidä vesikannu pöydällä ja täytä vesilasi usein.

Vettä on suositeltavaa juoda 2 litraa päivässä ympäri vuoden. Mutta kun on kuuma, lisää vettä 2 ½ litraan päivässä. er anbefalt å drikke 2 liter vann per dag gjennom året. Men når det er varmt bør du øke til 2 ½ liter vann per dag. 

Hallitse painoasi vihreällä teellä

Ravintolisä, kuten MetaBurn, sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa sinua vähentämään ruokahaluasi tänä kesänä.

MetaBurn sisältää mm. 350 mg Camellia sinesista. Camellia sinensis -kasvin lehdestä tehty vihreä tee voi auttaa painonhallinnan ja aineenvaihdunnan kanssa sekä ruokahalun vähentämisessä. 

Lisäksi MetaBurn sisältää 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame voi vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan ja vähentää ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeisten himoon.

MetaBurn on Pohjoismaiden suosituin laihdutusravintolisä.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Lähteet: