OVATKO LAIHDUTUSPILLERIT RATKAISU LIHAVUUTEEN?

Voivatko laihdutusvalmisteet olla ratkaisu painonpudotukseen nopealla aikataululla?

Laihdutuspillereiden tulisi vähentää nälän tunnetta ja saada sinut tuntemaan vähemmän makeanhimoa. Voiko pilleri olla sinulle kaipaamasi ratkaisu jatkuviin yrityksiisi laihtua?

Viime vuosien luvut osoittavat, että jopa reilulla 60 prosentilla kaikista suomalaisista on normaalia korkeampi painoindeksi eli BMI on yli 25.

Koska olet päätynyt tälle sivustolle, olet luultavasti kysynyt itseltäsi toistuvasti, miten voit saavuttaa tavoitepainosi:

Haluat siis laihtua!

MITEN VALITA OIKEA LAIHDUTUSPILLERI?

Laihdutusvalmisteista on tullut erittäin suosittuja, ja sinun voi olla vaikea tietää, mikä tuote kannattaa valita. Haluat ehkä rajata etsimääsi arvostettuihin ja luotettaviin valmistajiin markkinoilla.

Tarkista nämä ennen pillereiden tilaamista:

  • Mitä eri ainesosat tekevät?
  • Ovatko ne turvallisia käyttää?
  • Mitä ne tekevät kehollesi?
  • Onko tuote hyväksytty GMP-standardin (hyvät tuotantotavat) mukaisesti?
  • Toimivatko pillerit kuten luvataan? Löytyykö käyttäjäkokemuksia?

Luonnolliset ravintolisät ja laihdutuspillerit ovat yleensä turvallinen vaihtoehto useimmille meistä ja ne voivat auttaa painonhallinnassa.

Laihdutuspillereitä ei ole kuitenkaan tarkoitettu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille.

VÄHENNÄ KALOREITA

Esimerkiksi Norjan kansallinen ravitsemusneuvosto on antanut asiantuntijalausuntoja liikalihavuudesta ja laihduttamisesta: syö terveellisesti ja monipuolisesti, harrasta liikuntaa ja luo hyviä asenteita kehoon ja terveyteen.

Tehokkaampaa kuin liikunta on kuitenkin syödä vähemmän kaloreita. Sillä on suurin vaikutus, ja se on useimmille ihmisille helpompi toteuttaa kuin lisätä runsaasti liikuntaa ja aktiivisuutta.

Lisäksi yhä useammat meistä vannovat ravintolisien nimeen. Joillekin ihmisille ravintolisät voivat olla se kaivattu apukeino matkalla tavoitepainoon, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon.

MOTIVAATIOTA TAVOITEPAINON SAAVUTTAMISEEN

Laihdutuspillerit voivat auttaa lisäämään motivaatiota saavuttamaan tavoitteesi. Kun yli 60 prosentilla kaikista suomalaisista BMI on reilusti yli 25, se tarkoittaa, että painonhallinta on vaikea aihe monille.

Laihdutusvalmisteet eivät ole helppo ratkaisu, joka muuttaa kaiken, mutta ne voivat toimia apukeinona matkalla kohti tavoitepainoa.

Täältä voit tarkistaa painoindeksisi eli BMI:n ja selvittää, onko sinulla ylipainoa!

KYYTIÄ MAKEANHIMOLLE

Sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin asioihin, kun valitset oikean ravintolisän painonhallintaan. Yksi asioista, joka vaikeuttaa tavoitepainoon pääsemistä, on usein toistuva makeanhimo.

Mutta kromilla on osoitettu olevan dokumentoitu vaikutus verensokeritasoon, mikä puolestaan ​​voi auttaa hillitsemään makeanhimoa. On tärkeää vähentää suklaan ja muiden makeisten syöntiä.

Etsi siksi ravintolisä, joka sisältää vähintään 100 μg kromia.

Lue myös: kaikki mitä sinun pitää tietää hiilihydraateista ja painosta!

Toinen keskeinen ainesosa painonhallintaan on merileväkasveista saatava wakame-uute: Se auttaa vaikuttamaan rasva-aineenvaihduntaan ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua.

Camellia sinensis on myös tärkeä ainesosa kaikille painonhallinnasta kiinnostuneille: Camellia sinensis stimuloi rasvan hajoamista ja voi auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa, mikä puolestaan voi auttaa sinua painonhallinnassa.

Mutta vaikutuksen saamiseksi sinun on syötävä vähintään 115 mg Camellia sinensis-kasviuutetta. Voit lukea lisää tästä tutkimuksesta.

Monet ihmiset hyötyvät myös B-vitamiinien saannista. Esim. B6-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä voi auttaa sinua pysymään aktiivisena.

Milloin voin huomata vaikutuksia?

Vaikutuksen havaitseminen on aina hyvin yksilöllistä, mutta suosittelemme, että käytät ravintolisää 4-6 kuukautta parhaimman vaikutuksen saamiseksi. Hyvät muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä!

RAVINTOLISÄ, JOLLA ON DOKUMENTOITU VAIKUTUS 

Kaksi MetaBurn-kapselia sisältää tärkeimmät painonhallintaan tarvittavat ainesosat: 100 μg kromia, 350 mg vihreää teetä (camellia sinensis), 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Camellia sinensis voi edistää ja auttaa painonhallintaa, aineenvaihduntaa ja ruokahalun vähentämistä. Wakame voi edistää rasva-aineenvaihduntaa ja se voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi vaikuttaa makeanhimoon.

Kun käytät MetaBurnia, voit huomata, että sinun voi olla helpompaa syödä vähemmän, ja saada lisäenergiaa liikkumiseen.

Tuotteen markkinoija Vitamail on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien toimittajista. Vitamail on nimetty neljä kertaa parhaan asiakaspalvelupalkinnon ”Best in Test” voittajaksi, viimeksi verkkokauppakategoriassa vuonna 2020.

Kaikki Vitamailin tuotteet valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) mukaisesti. Tuotanto tapahtuu tiukassa laadunvalvonnassa.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).