Paino putosi kuin itsestään

Inessa (59) rakastaa makeisia ja erityisesti marmelaadia, jossa on paljon sokeria. Mutta käytettyään neljä kuukautta MetaBurnia osa hänen kiloistaan sekä ruokahalu ovat kadonneet.

Inessa on jo pitkään halunnut laihtua, mutta jatkuva makeanhimo on ollut hänen pahin vihollisensa:

”Minua on aina vaivannut hieman liikaa makeisten ja sokerin himo”, Inessa naurahtaa. Mutta tämä taipumus aiheutti myös ylimääräisten kilojen kertymisen vuosien varrella. Ja sille oli vain yhä vaikeampaa tehdä jotain.

Inessa ei kestänyt paljon liikuntaa kerralla, ja söi myös epäterveellisesti.

PAINO MUUTTUI NOPEASTI

Mutta eräänä päivänä Inessa löysi artikkelin MetaBurnista Facebookissa, ja hän päätti vain kokeilla tuotetta.

– ”Nyt olen käyttänyt MetaBurnia reilut neljä kuukautta, mutta jo kahden viikon jälkeen huomasin, että makeanhimo oli katoamassa ja että ruokahalu ei ollut enää sama. En edes halunnut hilloa”, hän iloitsee.

Inessan paino alkoi laskea näiden kahden ensimmäisen viikon jälkeen. Ja nyt neljän kuukauden jälkeen hän on laihtunut huikeat 10 kiloa – eli 2,5 kiloa kuukaudessa. Se on tapahtunut kuin itsestään.

ILMAN TREENAAMISTA  

Inessa ei voi harrastaa raskasta ja pitkäkestoista liikuntaa, mutta hän käy lyhyillä kävelyillä kahden koiransa kanssa.

”Ainoa asia, mitä olen todella tehnyt, on se, että olen ottanut kaksi kapselia joka aamu tyhjään vatsaan, vesilasin kera. Ja sitten syön vasta aamiaista”, hän selittää.

Paino on pudonnut tasaisesti.

”MetaBurnin ansiosta olen nyt kevyempi ja tunnen oloni terveemmäksi”, sanoo iloinen Inessa.

METABURN SOPII KAIKILLE SOKERIHIIRILLE

”Suosittelen tätä kaikille, jotka kamppailevat painonsa kanssa, ja erityisesti kaikille kaltaisilleni sokerihiirille”, Inessa naurahtaa lopuksi. 

Haluatko sinäkin päästä eroon makeanhimosta? Voit nyt kokeilla MetaBurnia ilmaiseksi.

MetaBurn sisältää 350 mg camellia sinensis-uutetta, joka voi auttaa painonhallinnassa, rasvan polttamisessa ja ruokahalun vähentämisessä, sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame- uutetta. Wakame vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan ja voi myös auttaa vähentämään ruokahalua. Kromi edistää verensokeritasojen pysymistä normaalina. Suuret verensokerin heittelyt voivat vaikuttaa nälän tunteeseen ja makeannälkään.

Lisäksi B3-, B6- ja B9-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. B12 on tärkeää solujen uudistumiselle ja muistille. B7 (biotiini) edistää normaalia hiusten ja ihon terveyttä.