6 helppoa vinkkiä, kuinka pääset bikinikuntoon kesäksi

Seuraavat kuukaudet saavat meidät katsomaan itseämme useammin peilistä. Ranta- ja uimakausi odottaa aivan nurkan takana, ja monille meistä ”kesäkuntoon 2022” ei todennäköisesti ole huolestuttava.

On kuitenkin vielä asioita, joita voit tehdä antaaksesi kehollesi ylimääräisen päivityksen ennen kuin kävelet rannalla uimahousuissa tai bikineissä, jopa muutaman viikon aikana, kunnes uima- ja rantakausi todella alkaa.

Tässä on sinulle vinkkejä bikinikuntoon kesäksi.

1. Lisää ylimääräinen harjoitus

Kuinka usein harrastat liikuntaa? Kahdesti viikossa? Kolme? Vilkkaana työ- tai opiskelupäivänä, perheen, ystävien ja rakkaan kanssa voi olla vaikea päästä säännölliseen liikuntaan, mutta jos liikut jo kolme kertaa viikossa, se on hienoa.

Jos sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia, hyödyt siitä, että otat ylimääräisen harjoituksen joka viikko uimakauteen johtavana ajanjaksona.

Ylimääräinen harjoittelukerta viikossa voi tehdä merkittävän muutoksen lyhyessä ajassa – jo siksi, että “herätät” kehoasi muuttamalla harjoitusohjelmaasi lisätavoitteen saavuttamiseksi, kuin myös siksi että lisääntynyt liikuntamäärä auttaa luonnollisesti polttamaan enemmän energiaa.

Ota ylimääräinen juoksulenkki tai tee ylimääräinen treeni kuntokeskuksessa ja huomaat kehossasi eron.

Intervalltrening - MetaBurn - Vitamail
Intervalliharjoittelu on yksi tehokkaimmista kuntoilumenetelmistä, joita voit käyttää lisäämään rasvanpolttoasi.

2. Suorita intervalliharjoittelua

Suosittu kuntoilumyytti on, että ”tunnin kävely on parempi kuin puolen tunnin lenkkeily”. Tässä on totuudenperää, koska keho polttaa luonnollisesti hiilihydraatteja ennen rasvan ottamista, mutta on myös hyviä, vähemmän aikaa vieviä harjoittelumenetelmiä aineenvaihdunnan nopeuttamiseksi.

Yksi tehokkaimmista tavoista lisätä rasvan palamistasi on intervalliharjoittelu – harjoitusmuoto, jossa yhdistyvät korkean intensiteetin jaksot lyhyillä tauoilla alhaisella intensiteetillä. Netissä on paljon erilaisia ​​intervalliharjoituksia, joten käytä aikaa löytääksesi sinulle sopivan ohjelman.

Suosittelemme alkuun pääsemiseksi kahta hyvää intervalliharjoitusta:

Sprintti-intervalli

Tämä on yksinkertainen, mutta tehokas intervalliharjoittelu. Etsi vapaa juoksurata tai tienpätkä, joka on mitattuna 100 metriä. Juokse tai kävele reippaasti sprintaten 100 metriä ja palaa hitaasti lähtöviivalle. Sitten aloitat alusta. Toista tämä neljästä kymmeneen kertaan (kasvata toistokertoja yhdellä tai kahdella juoksulla viikossa) ja tunnet, että sykkeesi nousee. Harjoittelu kestää lyhyen ajan, ja siksi siitä voi olla hyötyä kiireisen päivän aikana.

Nopeusharjoittelu

Tämä on jonkin verran monimutkaisempi intervalliharjoittelu ja vaatii, että sinulla on tietty kuntopohja taustalla. Harjoitteluun kuuluu kävely, lenkkeily, nopea juokseminen ja sprintti. Voit mukauttaa ohjelmaa sinulle sopivaksi, mutta tässä on ehdotuksemme:

  1. Juokse/hölkkää 8 minuuttia
  2. Juokse nopeasti 4 minuuttia
  3. Sprinttaa 20 sekuntia
  4. Kävele 1 minuutti
  5. Sprinttaa 30 sekuntia
  6. Kävele 1 minuutti
  7. Sprinttaa 10 sekuntia
  8. Kävele 1 minuutti
  9. Juokse/hölkkää 5 minuuttia
  10. Juokse nopeasti 4 minuuttia

Tee lopuksi lihaksia palauttava ja rentouttava kävely tai lenkkeily 5–10 minuuttia.

Godteri - MetaBurn - Vitamail
Kiusauksia riittää, mutta jos onnistut vastustamaan makeanhimoa ja rajoittamaan limsat ja karkit lauantai-iltaan, näet kehossa tuloksia.

3. Karsi makeiset

Yksi yleisimmistä syistä, miksi laihdutamme, on jatkuvasti kasvava sokerin saanti. Kun olet antanut itsellesi luvan nauttia suklaata tai herkkuja iltaisin tai juoda limsaa lounaalla, voi olla vaikeaa tottua olemaan ilman niitä.

Sitten on hyväksi motivaation kannalta tietää, että makeisten vähentäminen on nopein tapa laihtua. 

Toivottavasti rajoitat itseäsi jo jonkin verran, mutta saadaksesi kehosi valmiiksi uinti- ja rantakaudelle, tulee sen olla kurinalaista: karsi pois kaikki arjessa olevat limsat ja karkit ja tuo esiin lauantain vanha, hyvä karkkipäivä lapsuudesta.

Jos haluat viedä sen askeleen pidemmälle, kokeile lopettaa kaikki makeiset yhden kuukauden ajaksi.

4. Karsi ”terveelliset” tuotteet

Monissa tapauksissa syy siihen, miksi et voi päästä eroon muutamasta viimeisestä kilosta, on se, että terveellisenä pitämäsi ruokavalio sisältää ruokia, joita itse asiassa kutsutaan aineenvaihdunnan”sammuttimiksi”

Nämä ”terveelliset” vaihtoehdot sisältävät usein ravintoaineita, joita kehosi pitää myrkkyinä, ja siksi se aloittaa puolustuksen itsensä suojaamiseksi. Tästä syystä nämä ruuat voivat edesauttaa hidastamaan rasvan palamista ja vaikuttaa painon jumittumiseen tiettyyn tasoon.

Mehut, täysjyvätuotteet, rypsiöljy, välipalapatukat ja makeutusaineet ovat esimerkkejä elintarvikkeista, joita pidetään usein terveellisinä vaihtoehtona, mutta ne voivat usein hidastaa aineenvaihduntaasi sen sijaan, että lisäisivät sitä.

Poista nämä hidastajat ruokavaliostasi, jos haluat antaa kehollesi lisävauhtia.

5. Älä yritä tehdä liikaa

Voit treenata kuntokeskuksessa hiukan ylimääräistä ja olla tiukalla ruokavaliolla seuraavien viikkojen ajan – mutta vältä äärimmäisiä ruokavalioita ja liian kovia harjoituksia, jotka on suunniteltu ammattiurheilijoille.

On suuri kiusaus yrittää haukata liian isoa palaa, ja silloin on tärkeää, että tunnet oman kehosi ja rajoituksesi. Jos lihaksesi tuntuvat saaneen liian kovaa rasitusta, jätä kuntosaliharjoitus väliin ja suorita rauhallinen lenkkeily tai lyhytkestoinen harjoitus.

Poikkeus vahvistaa ”säännön”, jonka mukaan suurempi liikuntamäärä tuottaa parempia tuloksia. Et tee itsellesi palvelusta olemalla ylikuntoinen ja loppuunpalanut – tai pahimmassa tapauksessa sairas tai loukkaantunut.

Lisää liikuntaa ja tempoa luonnollisessa ja turvallisessa tahdissa!

6. Ole tyytyväinen vartaloosi sellaisena kuin se on

Kyllä, tiedämme, että se on klisee, mutta oletko todella niin tyytymätön kehoosi kuin kuvittelet?
Meillä ihmisillä on loputon taipumus verrata itseämme ”täydellisiin” kuviin, joihin törmäämme televisiossa, elokuvien screeneillä, internetissä ja lehdissä. Mutta kysy itseltäsi: onko kannattavaa käyttää niin paljon aikaa ja energiaa päästäksesi eroon viimeisistä kiloista?

Jos vastaat kyllä, käytä näitä vinkkejä saavuttaaksesi tavoitepainosi ennen bikinikautta. Jos vastaus on kieltävä, voit pitää kiinni normaalista, terveellisestä ruokavaliosta ja luonnollisesta, aktiivisesta elämäntavasta ja jättää täydellisen vartalon paineet muille.

Paras vinkki, jonka voimme antaa, on olla onnellinen ja nauttia itsestäsi. Loppujen lopuksi kesä on tarkoitettu nautittavaksi!

Kokeile MetaBurnia hillitäksesi makeanhimoa ja RUOKAHALUA

MetaBurn on ravintolisä, joka sisältää muun muassa kromia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä voi auttaa vähentämään makeanhimoa.

Metaburn sisältää myös 350 mg camellia sinensista, joka voi auttaa vähentämään ruokahalua sekä 50 mg chiliä ja 200 mg wakame-uutetta. Wakame voi auttaa edistämään rasva-aineenvaihduntaa ja vähentämään ruokahalua.

Metaburn form #1

Testaa Metaburnia 60 päivää

Sinut ohjataan tilauslomakkeelle, joka on esitäytetty puhelinnumeroasi koskevilla tiedoilla, ja josta voit lukea lisää tilauksesta ja ehdoista. Et tilaa vielä mitään.

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Mitä tapahtuu, kun tilaat?

I päivä

Tilaa helposti ja kokeile 60 päivää puoleen hintaan.

5-7 päivää

Nopea toimitus. Ilmainen postitus. Huomaamaton paketti.

30 päivää

Kerro meille 30 päivää ennen uutta toimitusta, jos et halua uutta lähetystä. Seuraava toimitus näkyy laskulla.

60 päivää

Saat uuden 4 kuukauden kulutusta vastaavan lähetyksen hintaan 19,75 EUR per kuukausi (yhteensä 79 EUR).

Jätä kommentti